APP


Мобилна версия за 1xBet - Работещ Линк за инсталация

Изтегли от 1xBet alternative link »

Бърза навигация на тази статия:

1xBet Android App - как се тегли

Изтегляне на 1xBet iOS app

1xBet мобилно приложение за Windows

Полезна информация за 1xBet приложение

1xbet мобилна версия

Онлайн букмейкърът 1xBet има приложения за устройства с Android, iOS и Windows. За да заложите от телефона или таблета си, трябва да изтеглите приложенията за букмейкъри. В тази статия ще ви обясним как да изтеглите и използвате приложението (1xBet Mobile App) за всяка от операционните системи.

Изтегляне на 1xBet Android App

1.Изтеглянето може да бъде направено от бутон, който се намира в долната част на мобилния сайт на 1xbet Bulgaria (1xBet работещ линк в началото).

2. Когато я отворите, ще видите иконите за изтегляне.

3. След това трябва само да натиснете бутона за изтегляне на апликацията за Android на 1xbet България и да потвърдите изтеглянето и инсталацията на 1xbet android приложението и то ще бъде инсталирано.

Ако приложението не можа да бъде инсталирано, моля, уверете се, че сте разрешили инсталации от неизвестни източници.

Не се притеснявайте, защото апликациите на тази платформа за залагания са напълно защитени.

Как да изтеглим 1xBet iOS App

За щастие има 2 опции за изтегляне на приложението 1xbet iOS:

1.Тя може да бъде изтеглена директно от App Store, което е най-лесният начин.

2. Другият начин е този, който споменахме за Android. Единствената разлика е, че трябва да кликнете върху иконата на iOS вместо Android.

1xBet Mobile App за Windows

За съжаление, ако имате устройство с windows о.с., ще трябва да използвате този сайт за залагания чрез браузър. Прочетете повече за това в следващите редове.

1xBet Мнения и Информация за мобилното приложение

Всяка от услугите, налични в версията за настолни компютри, се предлага в 1xbet mobile app. Това означава, че можете да поставите всякакъв вид залози, да гледате живо поток, да играете казино или покер игри и много други.

Процедурите за плащане също са включени в мобилното приложение.

1xbet Bulgaria мобилна версия

Компанията има 1xbet мобилен сайт за всяка марка и модел смартфони и таблети на пазара. Всъщност версията на браузъра е абсолютно същата като мобилното приложение на 1xbet.

За да използвате мобилната версия 1xbet на устройството си, не трябва да правите нищо освен да отворите браузъра си (например Google Chrome или Safari) и да въведете текущия домейн на букмейкъра или просто да натиснете връзката за вход в началото (1xbet alternative link).

Неточни търсения: 1xbet link, link za 1xbet